uppe sent...

Har precis bestämt mig för att beställa hem en canvas på jojje, tror det kmr bli väldigt snyggt faktiskt att ha på väggen min. Den största kostar 449 kr och det får jag väl unna mig känner jag:).

Nae har funderat på att sova ett bra tag nnu så ska väl ta tag i det nu och faktsikt göra det ett tag, ska ju upp tidigt imorrn för att köpa skorna trots allt;). Får se om jag hittar nåt kul man kan ha på sig med.

 

Kram


onsdag

Idag vaknade jag vid elva och älskling och jag åt frukost, det var gott. Sedan åkte jag ut till stallet där jag fick hjälp av syrran med mockningen och sådär, var snällt tackar:)! Sedan så galopptränade jag på en väg , gick skitsnabbt. Sedan hoppade vi i skogen , han var jättepigg grabben.

Igår så red jag och nickolina ut i skogen, det var tänkt att rida runt marby men blev först en bit in i marby sedan in till abborreberg och slutligen lindö och sedan hem, hästarna tyckte det var jätteskönt.

Jag var en sväng på maxi förrut, hittade en fin handväska jag skulle vilja ha, kostade 199, får se om jag unnar mig den nån dag. Sedan skulle jag hjälpa mamma hitta skor och hittade själv ett par, dem var verkligen snygga. Så imorrn blire att åka och köpa dem:)

 

 

 

kram drika


tisdag morgoon

Jag har försökt hitta nått snyggt man kan ha på sig på internet och jag hittar nada. Kulkul. I veckan har jag vart mycket i stallet och vart på dressyrträning med Jojje, han gick verkligen fint i fredags, usch säger jag bara:)! Hade det väldigt mysigt med Jimmy i helgen, vi hade köpt massageolja tidigare på dagen nämligen.

Jag ska gå på en twilight och new moon kväll den 19 november, skynda köpa biljetter platserna går åt kan jag säga;)

Har ni nått bra på vad man hittar snygga kläder, tell me guys!

Drika


Måndag

Idag vart det inget plugg så jag åkte till stan vid fyra och skulle byta bank, det gick väl bra. Sedan åkte jag ut till hästarna och tog hand om dem;) Jojje är verkligen söt han blandt allt regn, ingen höjdare tyckte han. Han hade lite träningsvärk idag i ryggen så fick bli en promenad bara:) Ida fick följa med hon är verkligen söt lilla pyttsan:). Får se om det blir att risa honom lite imorrn, skoksrundan eller klättring och dressyr måste det bli i varje fall.

 

Jojje och jag:)<3


Specialen idag;)

Idag vare plugg i skolan med projektet, det lossande lite idag som tur är. Vi drog iaf till specialidrotten sedan, idag varte pasta bolognese. Det serveras så himla mycket allstå så det såg ut som jag inte ätit något sen..Men det var gott iaf. Sedan blev det till att rida Katja, märks att jag är van vid andra hästtyper eftersom det går tummen ner jämt... Iaf så avslutade vi med jockeyläder, det var skoj, typiskt så fick jag ordning på galoppfattningarna DÅ så kanske bör rida med så korta läder på henne...haha;)

 

På fredag blir det iaf att dressyr träna för anna på åby, himla skönt. Hon är himla bra tycker jag. Sedan får vi se om jag kanske tar hoppning som privatlektion en gång i veckan eller hur jag gör...nog om det! Nu äre plugg kemi och matte c, himla kul. Kemiprov på måndag, undra om jag kmr att faila or not..Imorrn äre redovisning också då hoppas jag det går vägen.

 

Jag skänker en stor bamsekram till Tilda som brutit armbågen, krya på dig och vi sakna dig som fan idag:O

 

Kramar Drika

 

 

Katja


Måndag.

Om man inte får skrika och vara arg i verkligheten på nån så måste jag vara det här! AAAARRGGGHHHHH! Blir så jävla pissförbannad när folk gör som dem vill. Blir så less på detta, brist på prat här är det verkligen. En del kan ingenting. Nepp nog om det;)

 

Idag så vare plugget, inte mkt kul info där inte. Sen träffade jag älskling och fixa mina mynt, det blev 200 kr extra. Kändes bra i magen. Sen var jag och red jojje på fältet tyckte han var skönt, det gick väldigt bra. Blev att träna på galoppombyten, gick ganska bra men han hetsar så ibland gullet!

 

 


Hungrig..

Hittils har jag vart i plugget och haft fysik, det var en väldigt roande lektion eftersom vi hade cero fokus på vad vi skulle göra. Men vi fatta iallafall vad vi skulle göra. Efter plugget så gick jag en sväng på stan för att köpa piercing, klädvårds rulle och blommor till gravarna, tänkte svänga förbi dem när jag ändå ska möta Jimmy vid hans skola halv fyra. Kanske ska äta nåt litet innan också, annars dör jag typ...

 

Kmr ut inlägg senare och maybe en bild om kvällens outfit, får se vad som hinns med!

 

Kram drika


Dagens

Tjenixen, idag hade jag matte c på förmiddagen i plugget, med bästa NV och Peter:) Det kändes väl sådär men men, kul alltid med bra människor. Vi slutade halv tolv och det var skönt, drog hem och åt lite och såg på tv till halv fem typ^^ Sen bar de av till jojje och rida i spöregn, kul...

Gud så trött jag är, skriver imorrn innan emmas fest! Hare bäst

Kram Drika

 Slänger in en gammal bild så kmr de nya snarast;)

Skolan

Nu sitter gruppen och pluggar lite om projekt och företagande vi har redovisning halv tre, wish me luck. Imorse när jag vaknade hade jag ont i huvudet men såklart så vare redovisning så jag inte kunde vara hemma och vila eller nåt.., sista timmen ären också. Börjar bli bättre nu iaf. Idag ska Pidis på hoppträning så blir att åka hem och sen till stallet och vidare till eken


hejhej;)



Tuesday

Idag var det plugg, vi hade en intressant föreläsning med Carina Möller. Det handlade om ryttarens sits. Annars så vart det en sväng på stan efter plugget med Tilda och Jonna, de var skönt. Åkte hem för att träffa Jimmy sen, gick ut med vovven och sedan pluggade jag med min rapport, nu ären klar, finally. Hoppas Malin blir nöjd me den bara.

 

Imorrn ska jag försöka få u lite kort från shoppingen, ska sova nu!

 

kram Drika

 


Helgen

Tack Tilda, det funkar ett tag iaf!;) När vi får lite snygga bilder som ärndra sen, nytagna kan vi ju ändra, kram!<3

 

I helgen har det vart shopping, hästar,jimmy och skogen;)

 

Igår handlade jag ett par snygga stövlar från nilsons,en stickad tröja, en vit kappa, vita vantar,vit mössa, vit halsduk och två toppar. Vart rätt nöjd, garderoben behöve fräschas upp lite. Jag har även vart och tagit hand om Jojje och Ida, jojje var go och gla som always:) Vi byggde även lite hinder i skogen idag som man kan hoppa över när det finns lust^^.

 

Idag är det även min och Jimmys 2.5 års dag kom jag och tänka på, tiden går fort när man har roligt:)

 

Bilder från shoppingen kmr upp i veckan;)

 

Hej då!


Tilda Schönbeck

Nu har jag hjälpt Drika lite med bloggdesignen.
Jag visste inte vad du ville ha för bild, så jag la bara in en.

Hoppas det duger så länge!
Säg till om du vill att jag ska ändra.

// Puss Tilda<3


RSS 2.0