Blev ett inlägg till iallafall..:)

Bestämde mig för att ge mig in i duschen iallafall, har man vart hos totton så har man. Är det någon som har förslag på var man kan hitta bra skor innför vintern? Skulle vilja ha ett par sköna, varma men samtidigt snygga, ska givetvis passa till svarta vinterjackan..svarta skor då antar jag. Hitta vantar också måste jag göra, jisses blir att kolla stan imorrn kanske. Börjar bli kallt nu, usch!

Suttit i plugget idag, allt som sas åkte ut genom andra örat, jag var helt lost och tyckte verkligen att det var så tråkigt och meningslöst...haha var väl inte det egentligen men fick allt gjort iallafall. Nu blire att kolla in tv4 för och se tittarnas wildcard, Linnea och Geir var väldigt bra..annars har man väl inte direkt blivit förvånad..tycker jag iallafall.

Sussa sött, ska iallafall jag göra, kram drika


Shieet

vad trött jag är...har haft massa att göra hela tre dagar att jag inte orkat blogga...sorry., imorrn kommer det in lite nya fräscha bilder från veckan tänkte jag.  Idag red jag Melody , hon var spänd men slappnade av efter ett tag sötnosen, vet inte va jag ska skriva mer idag, be back tomorrow!

kramar drika

mäta ph i jord...

Hittils har jag vart i skolan och  hämtat upp Ph-mätare och åkt till stallet med bella och kollat till totton och gjort jordsaker till skolan, tråkigt..Sedan har jag fixat lite hos jojje me mat o sisådär, blir att åka till maxi nu och sedan ut till jojje igen och ta hand om gullet<3

Ha det! Kram drika


Min vecka

Japp, jag behövde lite material så jag väntade lite med att blogga..nu har jag en hel del att blogga om. Kan ju börja med att jojje haft kolik två gånger, så nu är det lungt på hans front så vi kan hitta vad som är felet på han, bubben<3 Har också precis pratat med en tjej som har lånat jojje av hans gamla ägare och jag fick reda på en hel del mycket nya saker som var bra och roligt att få höra, det var behövligt:)!

Igår var det kulturnatten och jag och Jimmy var med monica o micke och kolla lite mittemoot arbetets museum, var spännande gamla saker och sådant därinne. Sen gick jag och älskling till världens bar för att kolla på Nifters, dem var väldigt bra och det var kul och se.

Köpte nya skor igår också, bruna boots typ, snygga och sköna till vardags, ska kolla om jag kan hitta någon bra vinterjacka med, skulle behöva det. Skor med för den delen, hahaha...får se hur mycket pengarna rullar in..

ha de kram drika



Bubben<3

In school

Sitter i skolan och väntar på att få något att göra, är klar med det de andra gör. Igår gick jag på stan en sväng efter skolan med Bella och Hini, hittade två par skor som jag MÅSTE köpa. Ett par vinterskor och ett par vanliga typ..Blev ledsen när jag inte hade pengar till dem direkt buhu..Vi käkade på MC också och sedan drog jag hem och var med djuren och såg film. Idag måste jag skaffa spån till dem och göra rent känner jag, söta kaninerna.

Blir en hästlös dag idag så jag kan vila upp mig ordenkligt, får se om jag tar mig till o träffa HG ikväll, vill men är så trött! Nu ska jag ta och vänta lite till på att få något göra..

So long!



Min bunny;)<3

15 september

Har vart sjuk sen i lördags förra veckan så är nästan frisk nu, skönt! Idag hade jag med mig ponni till åby, han var duktig och pigg idag. Imorrn äre dags för skolan igen och då antar jag det blir mycket plugg och sedan tänkte jag se om jag kan ta mig en runda på  stan, får se! Nu är jag supertrött så go natt

kram drika

Älskling, vad som än händer är du det finaste som hänt<3

http://www.youtube.com/watch?v=uelHwf8o7_U&ob=av2e gillar den här låten, eminem är bra ibland.

Ris och Ros

I fredags gick jag ut med Sanna, vi hade mycke trevligt..va på cu bar och vidare till hugos , väl där träffade vi Tilda och Madde och dansa hela natten med vänner. Dock så gjorde alkoholen (förmodligen) att jag åkte på Bellas dumma förskylning för verkar mått precis som hon..håller på att friskna till nu men usch säger jag bara det har icke vart kul . Har vart med hästen min och tränat han också, han trivs med att fått gå in i stallet nu, myspys hästen<3

Har vart med älskling i helgen också, har vart underbart!! Även om jag typ haft ont i varenda muskel i kroppen hehehe.. Jag älskar dig Jimmy, föralltid din<3

kramar drika



Min kärlek:)<3

Hellu

Idag är det dags för specialhoppningen, ser fram emot det! Är ju en av ljusglimtarna me plugget lixom. Igår red jag och syrran utdressyr,klättring och  lite hoppning i skogen. Var kul. På fredag blir det förmodligen att gå ut med några i klassen, får se hur det blir längre fram tror jag..

Nu är det dock dags atommerhem om tretimmar typ igen så får väl se om jag slänger in ett till inlägg då, försöker bli bättre på att blogga är ganska skönt iaf.

Bye !!





RSS 2.0