Tough

Jaa..Just nu äre det ganska mycket som händer i mitt liv så då orkar jag helt enkelt inte med vissa saker..som att skriva bloggen hehe..Är helt otroligt mycket i plugget just nu så jag tror jag går sönder snart, bara pluggat i tre dagar och nu funkar inte fronter heller (INGEN) kan logga in. surt, där försvann den pluggkvällen. Har inte hunnit med något som vanligt den här veckan, jobbigt.

Såg American History x i tisdags eller onsdags och har aldrig sett den förrut. Såg den till filmanalysen i psykologin, sjukt bra film. Verkligen så man tänker till, se den helt enkelt. Kommer inte att ångra er..Även hunnit med att träna lite, jobbigt jobbigt med träningsvärk med skönt o känna att man lever not. På tal om inget så har jag spelat klart read dead redemption nu, blev ledsen ..nu är det påbörjat med fable III iallafall så får vi se hur jag gillar de sen, men II var kul så hoppas detta med är. Hoppas helgen blir great men verkar osäkert men får se.. Sov gott folks!

/Fredrika

Dagens lektioner

Dags att dra till skolan, på förmiddagen väntar psykologi A och på eftermiddagen hoppspecial A. Är sjukt trött redan nu.

/Fredrika

...

Suck är precis rätt uttryck för mig just nu. Tror jag är i stort behov att träffa fina vänner och ha filmkväll..

Snabbis inlägg

Håller tempot uppe, eller jag försöker iallafall. Sitter i skolan just nu och väntar på att  klockan ska gå..Ska möta upp Madde för en fika, skönt! Idag var jag uppe redigt tidigt så jag hann att rida Jojje och fixa hans "hem" innan skolan, var skönt. Vart en liten tur i Marby på han. Hedda var såklart med, hon är duktigaste stallvovven i världen.!

Jag har precis haft engelska b och hållt på lite med Irland, var intressant men tappade fokus till slut eftersom jag är lite trött så jag fick skriva min loggbok till Pa100 eftersom den tydligen inte sparade sig -.- Idag har jag alltså dagen ledig så det är skönt att jag inte behöver någon tid att passa utan blir väl att vara lite med Madde och sedan hem till Noahs Ark som mormor säger haha..:) Älskar mina små djur!:)

/Fredrika



2011

Tjo ho, nu är jag här igen efter lång väntan.. Nya året och ny månad, än så länge har det varit som vanligt faktiskt. Väntar just nu på att fylla år då blir det tatuering , som jag längtat! Igår var jag på Norrköping akvarier och hittade saker jag vill ha/önskar mig;) kommer bilder hehe..

Ja, vad har jag gjort då? Är med mina undulater och kaniner, häst för det mesta och älskling såklart. Umgås med mina vänner också, härligt. Kort och gott inget intressant liv, ikväll ska vi gå ut (jag och bella m.fl) och se hur den nya nattklubben puls är, blir väl spännande. Såg på meet the parents: little fockers igår på bio också, tyckte den var riktigt kul faktiskt..så se den;)

Nu ska jag chilla vidare med en undulat på varje axel, hej då

/Drika









Ja någon av dessa två burar önskar jag mig förutom pengar till tatuering, mina små är i stort behov av en större lägenhet;) Är bara bild på en utav dem men finns på båda på facebook! På norrköpings akvarier..

so long


RSS 2.0